Реклама / Ads
56| 5624 |24.03.2013 НОВИНИ

Румен Петков: БСП е гарант за демокрация в България

.
Това каза Румен Петков в "Предаването на Карбовски" по TV7. Управляващите мачкаха четири години народа и бизнеса, продължи той. В момента контрабандата е нараснала много.
 


Целта на БСП е да спаси България. Управлението на ГЕРБ беше пагубно за България.

Това няма как да стане без помощ от страна на държавата, категоричен беше Петков. В България атмосферата е отровена. ГЕРБ насаждаха омраза и сега всичко това дава резултат. БСП няма нищо общо с протестите. Очакванията у хората са прекалено големи, а това не е хубаво. На следващото правителство ще му бъде много трудно, предрече той. ГЕРБ живееше в хаос и насаждаше омраза. БСП трябва да гарантира честността на предстоящите изборите. Последният пример, че ГЕРБ са готови на всичко, за да се върнат на власт, беше изказването на проф. Михаил Константинов. Той се изпусна с много неприятни аромати, а Марин Райков се доизпусна, като каза, че ще го остави на работа. Победата за БСП е важна, за да има гаранция за демокрацията в България, обясни Петков.

Той коментира и темата за смяна на старите лица в политиката. БСП е изправена пред три много важни групи въпроси. Първото е какво не трябва да прави. Става въпрос за спора за старите лица в политиката. Този спор е безсмислен и не трябва да се случва преди изборите. Трябва да забравим кой е стар и кой е млад, разкри Петков. В момента БСП няма функциониращо ръководство. Не можеш да отлагаш заседание на политическото бюро на партията със SMS.

Не се прави така, но това е въпрос, който трябва да се коментира вътре в партията и то след изборите, обясни Петков. Няма яснота кой взима решенията в партията. В политиката трябва да се търсят можещите. Трябва да има обновление и то се случва непрекъснато. Аз разбирам много добре, че съм незаменим и политиката не е самоцел за мен, разкри Петков. Това го доказах с оставката ми като вътрешен министър. Факт е, че в момента става въпрос за принципи. Общинските организации ме издигнаха за депутат, но пак повтарям, че това за мен не е самоцел.

Решението на кое място ще бъда в листите ще се вземе допълнително. Втората важна група въпроси е тоталното разобличаване на престъпленията на ГЕРБ и третата е непрекъснато припомняне на успехите, които постигнахме. БСП трябва да спре да се занимава със себе си и да акцентира върху проваленото управление на ГЕРБ, завърши Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 109| 20970 |19.03.2013 Р. Петков: Да върнем БСП на социалистите . 51| 8008 |14.03.2013 Бареков: Пияният Румен Петков ме нарече помияр . 34| 5282 |09.03.2013 Румен Петков не вярвал в "плевенската рулетка" . 85| 13126 |22.02.2013 Сигналът за атентат срещу Борисов с гарантирана достоверност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads