Реклама / Ads
6| 6320 |10.08.2012 НОВИНИ

Сарафовският убиец стрелял и питал: Умря ли, умря ли?

.
Щом разбрал, че е застрелял жена си, Тодор се усмихнал. Полицията била информирана за предишни безумни действия на убиеца, но се ограничила с посещение на кварталния.
 

Детето ми умря пред очите ми, без да мога да му помогна, то се мъчеше да си поеме въздух и последните й издихания бяха пред очите ми, разказа по НТВ Анка Джелебова от Сарафово. Припомняме, че нейната дъщеря Виолета беше хладнокръвно застреляна от съпруга си Тодор Иванов през нощта срещу 23 юли.

Трагедията била предшествана от други събития - убиецът Тодор Иванов изтеглил голям кредит, без да каже за какво са му парите. Съпругата му започнала да погасява кредита, докато Тодор, който работел като плочкаджия, не носел пари вкъщи. Сватовете помагали на младите с каквото могат, но въпреки това отношенията между младите се влошили. Животът на Виолета бил истински ад, разказа още Анка.

Когато станало убийството, тя и Тодор вече били в развод, за който настоявал Тодор, защото Виолета не му давала редовно пари. Седмица, преди тя да бъде застреляна, Виолета научила, че съпругът й щял да удуши едното от децата й. Двамата вече живеели разделени, било ред на Тодор да ги вземе да нощуват при него, а вечерта, когато ги сложил да си спят, той опитал да удуши по-голямото дете, защото то не искало да заспи. При това гордо признал пред Виолета, че стискал гърлото на детето си до посиняване, за да го укроти.

За всички неадекватни деяния на Тодор била информирана и полицията. Близките съобщавали за заплахите към Виолета, както и за случилото се с децата, но единственото действие от страна на МВР било едно посещение от страна на кварталния.

Когато Тодор застрелял Виолета с четири куршума, едва не пострадал и брат й Камен, който оцелял, само защото пистолетът на убиеца засякъл. Децата още не знаят за смъртта на майка си. Те питали къде е тя, но всички им казвали, че е на работа в чужбина. С тях сега работи психиатър.

За присъдата за Тодор Анка каза, че не е съдия или съдник. "Той да си получи това, което заслужава. Дъщеря ми не беше осъдена, а получи смърт”, добави тя, но разказа и най-потресаващия факт: когато застрелял дъщеря й, убиецът питал: “Умря ли, умря ли?”. А щом разбрал, че Виолета е мъртва, се усмихнал.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 25161 |28.07.2012 Откриха тройния убиец Гаврил Петков мъртъв . 13| 8094 |06.07.2012 Убиецът на Николай Йорданов убивал и друг път? . 0| 6576 |03.07.2012 Ужас от сериен убиец в Мизия . 2| 10457 |08.06.2012 Мъжът на фолкпевицата Ева и Ники Дългия разстреляли Й. Динов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads