Реклама / Ads
45| 7292 |14.08.2012 НОВИНИ

ВМРО пита Бойко ще вади ли Ботев от учебниците!

.
Ботевата чета стъпва на Козлодуйския бряг
Предупреждаваме министър-председателя, че ако допусне Ботев да бъде „изваден” от учебниците, със сигурност самият той ще влезе в тях, но далеч не както му се иска, предупреждават от ВМРО.
 

ВМРО настоява за незабавното разпускане и закриване на Комисията за защита от дискриминация. КЗД е напълно ненужен и безполезен орган, на издръжка на данъкоплатците, чието основно занимание до скоро бе, освен щедрото харчене на държавния бюджет, да си създава измислени проблеми, защитавайки измислени колективни права, казват от ВМРО.

 

Комисията, която харчи милиони от държавния бюджет за скъпи джипове, е известна с това, че защитава циганите, когато не заплащат за получаваните комунални услуги, което е в ущърб на българите. По този начин един държавен орган узаконява дискриминацията спрямо българите. Като справка посочваме, че отчетените разходи на Комисията за 2011г. възлизат на 2 526 038 лева, а бюджетът за 2012г. е 1 880 000 лв.

ВМРО се обръща към членовете на Комисията с питане за развитието по жалбата на софиянец от преди няколко месеца, свързана с нередовността и несанкционирането на циганите-пътници в градския транспорт.

 

Последните намерения на Комисията за защита от дискриминация, да изследват дали творчеството на Ботев не било дискриминационно, доказаха убедително абсолютната необходимост да бъде незабавно разпусната и закрита. Предложенията и констатациите, направени от „комисарите” по отношение на творчеството и личността на Ботев, са скандални и нелепи, издават неграмотност и некомпетентност, но пък за сметка на това са ярък пример за неискано от никого псевдоевропейско подмазвачество.

 

Напомняме на очевидно незапознатите с историята на народа си членове на КЗД, че Христо Ботев е, освен гениален поет, български национал-революционер, загинал в бой за свободата на България по време на въстание срещу турското робство.

 

По време на пет вековното турско робство турците-поробители извършват истински геноцид над българския народ, документиран от безброй исторически извори, включително западни такива, чиито автори са представлявали държави-съюзнички на тогавашната Османска империя.

Тези безспорни исторически факти може и да не се харесват на членовете на КЗД Баки Хасанов Хюсеинов, Кемал Еюп Адил и Сабри Салиев Ахмедов, но представителите на ПП „ГЕРБ” и на Президента на България  -  Ана Владимирова Страшимирова, председател на КЗД и членове -  Ивайло Стефанов Савов, Златина Манолова Касърова-Дукова, София Кирилова Йовчева и Лало Пацев Каменов би трябвало поне да опитат да проявят историческа грамотност и национално съзнание, а не да раболепничат в угода на лицата Хюсеинов, Еюп и Ахмедов.

 

Ваденето на Ботев от учебниците е част от процеса по денационализация на българите и псевдоевропейска подмяна на българската история. Този процес е в угода и услуга единствено на Турция и ДПС. Намираме, че опитът да бъде изваден Ботев от учебниците е безпрецедентна победа за ДПС и питаме министър-председателя Борисов дали решението на комисията, председателствана от ПП ”ГЕРБ”, което е в угода единствено на Турция и ДПС, е заявка за общи коалиционни действия между ПП „ГЕРБ” и ПП „ДПС” в бъдеще, обявяват воеводите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 58| 6442 |12.08.2012 Вл. Янева се жалва на Бойко; той отива на крака в СРС . 50| 8766 |10.08.2012 Айде стига бе! БСП похвали Бойко! . 6| 6321 |10.08.2012 Сарафовският убиец стрелял и питал: Умря ли, умря ли? . 12| 5736 |08.08.2012 Камерън обвини Хизбулла за атаката в Бургас; Бойко-предпазлив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads