Реклама / Ads
8| 6737 |29.12.2023 АКТУАЛНО

Интернет предозиране: Манолова играе на Дженга с флекс, Волен Сидеров учи какво е sugar daddy

.
Празниците се отразяват на всички ни. Дните около Коледа и Нова година могат да са дълго чакана почивка, но и голямо предизвикателство - къде заради преяждане, къде заради предозиране с Маколи Кълкин, къде заради роднините, които не харесваме. Изглежда обаче празниците не се отразяват по особен начин само на обикновените граждани. Вижте какво става с Мая Манолова и Волен Сидеров, например.
 

С флекс и дженга върху холна масичка бившата омбудсманка и донякъде дори емблема за българския политически небосклон, Мая Манолова си пожела демонтаж на сглобката за предстоящата 2024 г. Може би Манолова не е имала време да омеси питка или като истинска домакиня да завърти баница с късмети. Все пак месенето е запазена марка на друга емблема в българското ляво - лидерката на БСП Корнелия Нинова. 


.

Но да се върнем на Мая Манолова. 

 

Клипът в профила й в социалните мрежи е кратък. 







“Скъпи приятели, нека си пожелаем през новата 2024 г. вместо да разглобяваме паметници, да разглобим сглобката с флекс!”, казва Манолова и “разсича” струпаните пред нея блокчета от популярната игра Дженга.

 

Манолова се подвизава отдавна в интернет пространството, което днес използват предимно млади хора. Тя бе един от първите български политици, които решиха да използват TikTok като платформа, въпреки че потребителите там масово нямат навършените 18 г. и по закон нямат право да гласуват.

На изборите на 29 октомври тя се появи с лилав костюм и червена роза и призова хората да гласуват срещу мафията, овладяла държавата.

 

Празничните дни изглежда не се отразяват добре и на Волен Сиверов. Политикът, който често попада в епицентъра на скандали и прави панаири в телевизионните студия, сега е решил да покорява TikTok като предизвиква на дебат популярни инфлуенсъри. Покрай Бъдни вечер и Коледа Сидеров дебатираше с Кулагин на тема Русия, Украйна, войната и отношението на българските власти спрямо “братята руснаци”. С друг популярен инфлуенсър с псевдоним Medusa Сидеров пък бистри въпроса за това какво точно представлява sugar daddy - богат по-възрастен мъж, който обикновено предлага пари в замяна на внимание. 


.

.

Изводът - твърде многото свободно време не се отразява особено добре на политиците. Затова съветваме - яжте си сармите, пийте по-малко и обръщайте повече внимание на близките си. 

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 13685 |28.12.2023 Пропагандаторите на Путин от "Россия-1" влезли в България с визи от друга държава в ЕС. Премиерът разкритикува Волгин . 7| 15715 |26.12.2023 Рокади в "Лукойл" - Инна Дарий поема рафинерията в Бургас . 2| 5538 |25.12.2023 За мир и доброта призова митрополит Антоний в празничната литургия в "Св. Александър Невски" . 26| 23249 |23.12.2023 Асен Генов за войника и шпагина: На камиони дойдоха, на камиони си заминаха…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads