Реклама / Ads
10| 8608 |03.01.2011 АКТУАЛНО

Сексът вади сесията по бг университетите

.
Младежи откровено предлагат и получават сескуслуги срещу оценки.
 

Настъпва поредната редовна сесия в българските висши учебни заведения, а запознати твърдят, че на свой ред нашенски студентки пак се канят да вдигат краката заради възможността за шестица при някой от небезизвестните преподаватели-коцкари. Все повече момчета също избират срама да преспят с 30-тина години по-възрастни лекторки, за да загърбят поредната сесия успешно.

Из академичните среди витаят всевъзможни слухове за алтернативните начини на изкарване на оценки. За най-евтин и сигурен начин се сочи секса с преподавател. При поредната редовна изпитна сесия ситуацията не се е променила – студентки пак продължават да доставят сексуални удоволствия, при това с още по-голяма изобретателност. Миналата година най-"вървежни" се оказали мурафетите за получаване на висока оценка в бившето ИСИ, сегашно УАСГ. Там директно пъхали кондоми в студентските си книжки, твърдяха очевидци. Номерът не вървял при всекиго, но предварително се знаело кой  схваща „тънкият намек”.

В Софийския университет загорели преподаватели получавали сексуслуги перманентно. Frognews.bg напомня случая с преподавателя от ФЖМК Борис Ангелов, който беше изловен със скрита камера как притиска своя студентка, за да я допусне на изпит. Тогава преподавателят беше „най-строго” наказан с последно предупреждение от деканата. Той пък обясни, че знаел за скритата камера, но всъщност искал да компрометира студентката, която сама му предлагала секс срещу оценка.

И в НАТФИЗ не падали по-долу. Там студентите дори не чакали покана, а сами предлагали услугите си. Преподаватели, които знаели за подобни случаи, отсекли, че младите кандидат-актьори си го просели сами и откровено се предлагали. Естествено никой не смее да си го признае открито.

Момчетата в тази област въобще не били дискриминирани - те също можели да се облажат от по-възрастните си преподавателки, имало дори такива, които откровено си падали по по-възрастни дами. В редки случаи пламвала любов, която можела да изкара цялото следване почти безплатно,че и в лукс.

А ако и вие знаете или сте чували за подобни скандални случаи, можете да ги споделите с нас във форума.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 9226 |14.10.2010 Яне вади корумпиран министър от кабинета "Борисов" . 0| 8897 |13.05.2008 Филмът "Сексът и градът" със световна премиера в Лондон . 2| 6268 |06.07.2007 Сексът пак ще е в града, а градът отново ще е Ню Йорк

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads