Реклама / Ads
23| 12292 |09.04.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Христо Петров - Хазарта: Една мафиотска машина циркулира снимки. Целта - хората да си кажат “къде ще ходя да гласувам”

.
Христо Петров
“Една мафиотска машина от сайтове промотира, циркулира снимки. Когато минат изборите, всичко се замита, а потърпевшите осъждат държавата". Това каза народният представител от ПП-ДБ Христо Петров - Ицо Хазарта.
 

“Ние виждаме някакъв скандал с някакви хора, за които упорито циркулират снимки, сочат ги с пръст. Добре, щом тези хора са престъпници, вкарвайте ги в затвора. Това обаче не се случва. Десет години и повече сме гледали този филм. Гледахме го с Нексо, с Бобокови. Нормалният човек си казва, че всички са един дол дренки, “къде ще ходя да гласувам”. Това е целта на тези акции. Надявам се хората да си направят изводите", каза той в предаването "Лице в лице" по повод скандалите около агенция "Митници" и оттеглената оставка на главния секретар на МВР Живко Коцев.





Христо Петров заяви, че най-вероятно ще е в листата на ПП-ДБ за Европейския парламент. "Зависи от това дали ще успея да изпълня една определена програма, свързана с децата".

 

Георги Гвоздейков бе един от най-близките ми хора в ПП. Според мен решението му не е правилно. Неговата теза е, че трябва да се свърши една работа за българските граждани. Според мен обаче той няма да бъде оставен да я свърши. Хората, които ще го ръководят, ще са хората, които съсипаха хеликоптерите. Най-вероятно тези хора след месец ще отидат и ще му кажат - хайде сега към тези договори да подпишем енди анекси”, посочи той, след като малко по-рано в студиото бе Гвоздейков, който прецени да напусне ПП и да остане служебен премиер.


“Много ми е мъчно за това, което стана. Ще се радвам да не съм прав и той да успее”, заяви депутатът.


“Дори за това кратко време на този парламент, успях да свърша, каквото исках - правото на осиновените да знаят имената на родителите си, авторските права за музиката", каза още той.


“Познавам Росен Желязков от 20 години. Имах разговор с него преди време. Казах му - не ме притесняват толкова мутренските отвратителни неща в политиката, притесняват ме интелигентните хора, които ги поддържат. Той ми каза - когато твърде дълго време се бориш срещу едно нещо, ти се превръщаш в него”, обясни той избора си да не гласува при избирането на Росен Желязков за председател на Народното събрание.







“Не съм алтернативен депутат. Част съм от ПП. Приел съм този избор. Ако някой опита да ме анализира, ще каже, че или съм крадец, или съм глупав и ме използват, или съм човек, който постъпва правилно. За хората, които смятат, че постъпвам правилно, ще работя”.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 6657 |08.04.2024 Асен Генов: Съставянето на служебния кабинет - голяма българска социалистическа сватба . 9| 3389 |07.04.2024 "Продължаваме промяната" зове Радев да не назначава служебния кабинет . 15| 8842 |06.04.2024 Журналист: България се движи към Орбанов сценарий, а Радев е възможният кандидат да олицетвори такъв режим . 5| 3965 |05.04.2024 Поли Паунова пита? Ако имаме съмнение, че и.д. главен прокурор върши престъпление, не трябва ли да бъде отстранен?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads