Реклама / Ads
241| 11641 |28.10.2011 ПОЛИТИКА

Б. Борисов: ДПС ще ни изненада в неделя към 4-5 часа

.
Б. Борисов
Доган много трудно може да бъде победен; той си играе с БСП като котка с мишка; В. Сидеров явно се е разбрал с ДПС и БСП. Следващите поколения ще кажат "Благодаря, бате Бойко, че си стискал парите", съобщи премиерът.
 

Касим Дал не можа да пропука районите на ДПС; факт е, че Доган си взе районите, които си взима, факт е, че Доган много трудно може да се победи; ще видим в неделя, но той си играе с БСП като котка с мишка, каза по НТВ премиерът Б. Борисов, който гледал само пресконференцията на Доган в изборната нощ, другите не му били интересни. Той, самият, пък бил най-умерен на пресконференцията.

БСП губи от това, когато им се казва: "Ще дойдете, да ме цунете!", ще ви кажа кога, и къде, и кой от вас, продължи Борисов.

Една от яростните кампании срещу ГЕРБ се води от В. Сидеров, констатира премиерът. РЗС заявиха, че ще подкрепят Плевнелиев и Попова, а Сидеров говори колко лош бил Плевнелиев, явно се е разбрал с ДПС и БСП. Борисов се отнасял с уважение към Сидеров.

Аз самият не съм вярвал, че в най-тежката криза ГЕРБ изкара такъв резултат, съобщи премиерът и попита кой ще победи в София Йорданка Фандъкова, дори и при положение, че при едно публично преброяване на бюлетините за кметския вот в София хипотетично се окаже, че трябва да има балотаж.

Щом Първанов излезе от президентството, той ще изгони Станишев и заедно с Доган ще станат много мощен конкурент вляво, прогнозира Борисов. И каза, че сините се държат неадекватно още от кампанията, когато М. Димитров съобщил, че техният кандидат ще спечели.

Президентът е големият играч, констатира още Борисов. Той напомни, че и по време на управлението на сините цялата власт била тяхна, но от това нищо лошо не произтекло.

С 250 млн се увеличават пенсиите в бюджета; много са пенсионерите, малко им се отразява, да са ни живи и здрави пенсионерите; пенсиите автоматично всяка година се увеличавали; минималната работна заплата ще стане 290 лв; драстично намаляване парите на ДАНС, на МВР, на отбраната, на разузнаването; увеличаваме парите на образованието и културата; за здравеопазване те са най-много и по принцип. Когато има отговорна държава, парите се пресмятат напред; догодина имаме да плащаме по облигациите на М. Велчев 1 милиард и 600 милиона; трябва да платим и 300 милиона мотрисите; и водното огледало на Станишев и Доган. Нагли схеми са направени, обясни премиерът. Тази година щели да ни вземат и 82 милиона за "Пантерите". Следващите поколения ще кажат "Благодаря, бате Бойко, че си стискал и не си дал да се изхарчат парите", каза още Борисов.

Ние сме обещали да докараме България до едно средно европейско ниво. Вече не сме слабите. По усвояване на еврофондовете сме пред Италия, двойно сме увеличили парите и за кофинансиране по европроектите, добави премиерът.


ДПС ще ни изненада в неделя към 4-5 часа. В големите градове ще станат опашки, младите ще се откажат, а в малките населени места ще се гласува. Съжалявам, че сме толкова диаметрално противоположни с Доган, каза премиерът, който отново каза, че няма друг политик като лидерът на ДПС.

Fronews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 150| 6003 |05.08.2011 Борисов: Кабинетът работи на 100% . 86| 9459 |27.07.2011 Б. Борисов: Ще се оженя и ще се кандидатирам за президент . 84| 5707 |21.07.2011 Борисов: Оценката на Брюксел е “отличен” за гражданите . 107| 16741 |12.07.2011 Б. Борисов: Всичко си дойде на място – ДСБ, БСП и ДПС се събраха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads