Реклама / Ads
4| 9524 |09.06.2013 НОВИНИ

Джино: Заклевам се, не съм педофил

.
Евгени Йорданов-Джино Източник: Нова телевизия
Заклевам се пред всички, не съм педофил и не съм докосвал това дете. Всички които ме познават знаят, че това е лъжа.
 

С тези думи бизнесменът Евгени Йорданов-Джино отговори на въпроса дали е блудствал със 7-годишното момиче Тити. Това обвинение му беше отправено в края на май и в момента бизнесменът е под домашен арест. Той беше включен в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия чрез видео връзка.

„За мен е непонятно. В последните 12-13 дни само това ми е в главата. Аз съм в абсолютен шок“, каза той за обвинението. „Това обвинение е абсолютно невярно и аз съм абсолютно невинен“, заяви той.

С майката на детето Велислава, която отправя обвиненията, се познавали отдавна. Известно време те комуникирали по Скайп, а в разговорите се включвало и детето. Тази година то е оставало много пъти насаме с него, тъй като майката се оплакала, че е принудено да стои само вкъщи. Джино пък имал много кучета и предлагал да ги разхожда заедно с детето, което също харесвало животните.

„Заклевам се категорично. Аз не съм педофил. Аз не получава сексуално удоволствие от деца. Женен съм 34 години“, заяви бизнесменът.

В студиото, за да го защити, беше неговият съдружник Майкъл Струмейтис, а ролята на преводач се изпълняваше от Роро Кавалджиев. Американецът, който разкри, че е полуестонец, съзря зад ареста на Йорданов политическа намеса.

Йорданов се оплака, че се отказва информация на адвокатите му. Това го навявало на мисълта за „машинации на високо ниво“. По време на престоя му в ареста пък срещу него били настройвани не само пазачите, но и съкилийниците му. Той каза, че това обвинение е предизвикателство не само пред него и семейството му, но и пред съдебната система, в която вярвал.

Струмейтис уточни, че двамата с Джино замисляли да започнат политическа платформа. „Ние искаме да помогнем на България да се придвижи в положителна посока“, каза той. Тъкмо заради намерението им да влязат в политиката е скалъпено това обвинение срещу Йорданов, смята ортакът му.

Според Йорданов, атаките срещу тях започнали още с благотворителната кампания, която двамата направиха по Коледа. Тогава бизнесмените поискали промяна в Закона за ДДС, за да бъдат насърчени повече хора да даряват.

Струмейтис пък обясни, че след първия преглед на момичето, обявено за жертва, лекарите не са констатирали никакво насилие. Той показа и документ за това. Едва вторият доктор е казал, че е открил нещо. А публикацията за ареста на Джино излиза преди още това да се е случило.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8195 |10.02.2013 Задържаха педофил, качвал порно клипчета на 12-годишна в мрежата . 8| 5578 |16.01.2013 Искаме опровержение от списание "Еспресо" за педофилските лъжи . 6| 6547 |16.01.2013 Италианският татко измислил педофилския хорър . 19| 5707 |12.01.2013 Италианско списание: Педофилия се шири в българските сиропиталища

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads