Реклама / Ads
0| 4991 |19.10.2012 НОВИНИ

Има заподозрени за убийството на Али Шерифов

.
38-годишният Али Шерифов от Кочан, който преди два дни бе намерен мъртъв на площада в селото, е бил убит, сочат и последните резултати от направените съдебномедицински експертизи на трупа.
 

В сатовчанското село полицейското присъствие е било засилено, случаят се разследва от криминалисти от Гоце Делчев и Благоевград, съобщава infomreja.bg. Разпитани са много местни жители и присъстващи във вторник вечерта в ресторанта, където до последно е бил Али Шерифов. 
 

В заведението Шерифов наблюдавал игра на карти на местни комарджии, коментират кочанци. По-късно следите му се губят. 38-годишният мъж е погребан вчера в родното му село. В Кочан масово се коментира, че докато къпали мъртвото тяло на Шерифов, според мюсюлманската традиция, мъжете, които го подготвяли за погребението, видели по него синини в областта на гърлото. Мълвата бързо се разнесла и вече в цялото село смятат, че Али Шерифов е бил удушен, след което трупът му бил оставен в една от преките улици на площада, за да бъде прикрито злодеянието. 
 

Синини след смъртта били избили и на други места по тялото на убития, а при аутопсията е установено, че черният му дроб и други вътрешни органи са били разкъсани, което не изключва вероятността Али Шерифов да е прегазен от автомобил. 
 

Разследващите случая криминалисти проверяват щателно всички възможни версии и провеждат разпити с хора от цялото село, за да разплетат мистериозната смърт на 38-годишния мъж.

За Шерифов местните жители говорят, че бил пълен сирак, припечелвал по някой лев за прехрана и алкохол като цепел дърва и прибирал дървата за огрев на мното семейства в Кочан. Хората в селото го наемали редовно да им върши и други услуги срещу заплащане, защото живеел сам и нямало кой да се грижи за него.
 

В Кочан познават Али Шерифов като кротък мъж, но в последните години алкохолизирал се, заради преживени семейни несгоди. Никой от селото няма спомен убитият Али да е буйствал или да е вдигал скандали с когото и да било, въпреки пиянството му. Хората са потресени от нелепата му смърт и се надяват разследващите да разплетат мистерията и да заловят извършителите. 
 

Трупът на Али Шерифов бе намерен към 2.30 часа във вторник край селския площад в Кочан. Първоначалният оглед не откри следи от насилие, но след направената аутопсия стана ясно, че младият мъж не е починал от естествена смърт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5370 |17.10.2012 Скоростно разкриха убийството на татуираната жертва, намерена край Кладница . 9| 6646 |09.10.2012 Няма виновен за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева . 31| 11617 |09.10.2012 Павел Найденов: Ще излязат нови неща за убийството на Илия Павлов! . 24| 8469 |21.09.2012 Свидетел: След убийството на ямболската адвокатка Ал. Петров ме извика в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads