Реклама / Ads
20| 4991 |18.02.2014 НОВИНИ

Кънев лъже, за да замаже падението си

.
Днес едно нелепо лице, представящо се за политик, се опита да внуши в най-гледаната телевизия, че Бареков и Каракачанов са запалили етническата черга с протеста пред джамията в Пловдив.
 

Известният в обществото като Рамадан Кунев /Радан Кънев/ забравя, че е член на формация, която е изцяло финансирана и спонсорирана с парите на турското неоосманистко правителство и с посредничеството на проислямския екстремист Касим Дал. На г-н Кунев ще напомня, че агитките в Пловдив бяха предвождани от техния кмет на Карлово Емил Кабаиванов, който е зам. председател и доскорошен председател на СДС.

Обръщам се към г-н Лукарски, лидер на СДС – единствената партия, преди „България без цензура“, в която съм членувал.

Г-н Лукарски, стоите ли зад думите на вашия коалиционен партньор, който твърди, че не вашия заместник, а ние с г-н Каракачанов сме предвождали агитките в Пловдив?

Г-н Кунев, вярвате ли си, когато лъжете така безсрамно, опитвайки се да замажете падението си в очите на хората? Защо изпълнявате поръчките на вашият ментор от Банкя, който единствен има полза от разрушаване на крехкия социален и етнически мир в страната с цел хаос, безредици и замитане на следите от неговите престъпления във властта?

Не забравяйте, че февруарските протести ви изметоха завинаги от политическата сцена, където драпате да се върнете. Гнусните ви атаки срещу нас само показват колко силни сме станали като обществено-политическа сила и колко далече сте вие дори от 4-процентната бариера за влизане в българския парламент.

Използвам това обръщение, за да гарантирам пред всички наши симпатизанти и членове, че ние сме единствената преграда пред екстремизма на ГЕРБ, БСП, Атака и Реформаторския блок и за разлика от БСП няма да подведем гражданите с нашата социално-икономическа програма. Единствената преграда срещу нарастващия обществен екстремизъм е това да управляваме страната и така да гарантираме грижа за хората и просперитет за бизнеса в България.

Николай Бареков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 63| 6332 |18.02.2014 Радан Кънев: Доган е бизнес лидерът на България . 8| 5226 |06.02.2014 Красимир Каракачанов коментира атаката на Радан Кънев за коалицията с Николай Бареков . 98| 7352 |04.02.2014 Радан Кънев: Десни хора са настръхнали срещу ГЕРБ . 34| 5099 |03.02.2014 Радан Кънев става гласа на Реформаторите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads