Реклама / Ads
10| 5986 |23.04.2013 НОВИНИ

ЛИДЕР: Нашата кауза е развита българска икономика

.
Съживяването на българската икономика и развитието на туризма бе основната тема на проведената среща със симпатизанти на кандидатите за народни представители на партия ЛИДЕР, подкерепени от БНД и НИЕ в Тетевен Светлана Йорданова, проф. Игнат Игнатов и доц. Борислав Великов, с номер 25.
 

Срещата беше открита от Цветелин Велев с думите „Формацията, която те представляват вече е доказала, че нещата които другите обещават, те вече са направили”.

„Няма да се уморим да казваме, че малкият и среден бизнес в България за нас е приоритет. Приоритет е за хора, доказали се в своята сфера. Нашата кауза е развита българска икономика.” Това каза водачът на листата на ПП ЛИДЕР за Ловеч Светлана Йорданова и допълни, че дейността на депутатите трябва да бъде контролирана от хората, които са ги избрали.

„Ако всички тези 240 депутати имат кауза, нещата в България ще бъдат различни”, подчерта Йорданова. „Нито една партия не предлага намаляване на админисртацията и няма да намерите нито една партия, която да стартира електронното павителство. Защото тогава трябва да се съкратят почти половината от персонала на админисртацията”, допълни Светлана Йорданова.

„Хората трябва да имат конкретни идеи, които да бъдат изпълнявани последователно и методично”, заяви проф. Игнат Игнатов. Трябва да се разбере кое може да работи и кое е конкурентноспособно на чуждия пазар. Българинът трябва да осъзнае къде може да пробие – в туризма, в информационните технологии. Т.е. трябва ни стратегия с начертани приоритети, а не работа на парче и хаотични действия”, допълни Игнатов.

Доц. Борислав Великов, сподели, че е свързан с Тетевен по линия на своя прапрадядо Петко Милев – Страшника, чийто паметник повечето жители на планинския град знаят къде се намира. „Безспорно е, че още по онова време е имало предприемчиви българи, един от които е бил и той, включително и като съратник на Левски. И като човек, който си е надвил на масрафа, се е опитал да направи промени в полза роду.

Една от неговите каузи е била освобождението ни от турско иго. Една от нашите каузи днес трябва да е възраждането на свободна България и създаване на възможност предприемчивите българи да не разчитат на социални помощи от държавата, а да получат възможност да си изкарват хляба, чрез достойно заплащане”, каза Великов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5631 |12.04.2013 ЛИДЕР: Откриваме работни места, а не предизборна кампания . 7| 5381 |09.04.2013 ЛИДЕР: Раздаването на социални помощи задълбочава проблема . 80| 6611 |29.05.2012 Плевнелиев: Да направим грижата за личността в национална кауза . 5| 5761 |12.05.2012 Нашата Дилма Русеф в топ класация за майките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads