Реклама / Ads
54| 6270 |10.04.2014 НОВИНИ

С отряди за бързо реагиране БСП ще печели евроизборите

.
Вероника Делибалтова с лидера Станишев
1500 активисти от младежкото обединение на БСП ще се организират в екипи за бързо реагиране във всички 264 общини по време на кампанията за евроизборите. А целта им ще бъде да помагат на хората по места в решаването на конкретни проблеми.
 

"Създаваме мобилни групи за въздействие, които ще търсят решаване на казуси чрез нашите общински съветници, депутати, министри и кметове в регионите", казва лидерът на младежката структура на социалистите Вероника Делибалтова.

На 13 април в НДК се събират комсомолците от цялата страна и тогава се очаква да бъде приет и екшън планът на младежите за евроизборите. Мобилните групи ще бъдат на разположение на хората от всяко населено място и квартал, а темите, по които ще работят, са от създаване на детски площадки до помощ на пенсионери, пише "Стандарт".


Лично соцлидерът Сергей Станишев е подкрепил инициативите на младежите за хората, тъй като са "с основното послание на социалистите за солидарност". Комсомолците ще организират и паралелна кампания за специална агитация за общия кандидат на ПЕС за президент на ЕК - Мартин Шулц. Доброволци на младежкото обединение ще разясняват десетте точки от Манифеста на ПЕС и програмата на Шулц като единен кандидат на левите партии в Европа.

Както вече стана ясно, Шулц ще пристигне у нас за откриването на кампанията на БСП на 25 април. И веднага след това заедно със Станишев ще агитира в Букурещ за партията на румънския премиер Виктор Понта.

БСП са избрали седмицата след Великден в зала 1 на НДК за официален старт на кампанията си. Класическа музика и фолклор ще огласят събитието по време на официалното представяне на кандидатите за евродепутати от Коалиция за България. А лично Стефан Данаилов-Ламбо ще надъха социалистите за победа. Пак на 25 април от "Позитано" 20 готвят съпътстваща агитация с онлайн радиото си "Звезда". На концертите на медията в различните градове ще се вихри емблематичната за БСП Петя Буюклиева. В турнето на радио "Звезда" ще се включат още Нина Николина, Любо Киров и Адриана Николова-Печенката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5382 |05.03.2014 Доц. Христова: Проблемът е, че изчезваме по-бързо от другите . 5| 6307 |31.12.2013 Bild: Шумахер не е карал бързо, помагал е на приятел . 4| 5492 |05.12.2013 Президентът: Вето не се налага бързо и емоционално . 34| 6165 |21.11.2013 Ромски отряди срещу патрулите на Расате

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads