Реклама / Ads
29| 6162 |21.02.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: Хамстера изпълнява мокрите поръчки на Трактора

.
Волен Сидеров
С риск да стане мишена, Сидеров каза, че Хамстера бил дясната ръка на Петров, а медиите на мафията били в. "Галерия" и тв Скат. По 200 000 лв на ден харчел Янев по време на предизборната кампания. Кой му даде парите, попита лидерът на "Атака".
 

Някои политици правят черна пропаганда, явявайки се като говорители на "Октопод", каза по НТВ лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров. Защо с такава лекота се дава трибуна на говорителя на Ал. Петров, все едно, че е Г. Димитров на Лайпцигския процес, попита той. Криворазбрана демокрация е тази, при която с големи букви се тиражират думите на мафията, каза Сидеров и напомни, че на този, който сега говорел за полицейски ботуш, по времето на истинския ботуш, не му се чувал гласецът. Едно е да си политическа опозиция, друго е да си креатура на Октопода и да се представяш за политическа опозиция. Въпросът е не колко пъти се е чувал Я. Янев с Ал. Петров, а колко пари е похарчил за кампанията си. 200 000 лев на ден е харчел шефът на партията на Ал. Петров, каза Сидеров, позовавайки се на рекламни експерти.

Има медии на мафията, каза Сидеров и каза, че медийният пул на Октопода били вестник "Галерия" и телевизия "Скат", които пердашили всяка вечер неговата пропаганда. Сидеров напомни, че преди година и половина е бил единственият политически лидер, отишъл на мълчаливото бдение пред църквата "Св. Седмочисленици" заради пребития до смърт Огнян Стефанов.

Какво стана с това разследване, попита лидерът на "Атака" и добави, че бил чувал как дясната ръка на Ал. Петров - Хамстера - е изпълнител на мократа поръчка за Стефанов. Сидеров каза, че разкрива това, съзнателно поемайки риска да стане мишена.

Сега изживяваме исторически момент, нещата са на кантар, каза Сидеров и призова чорапът да се разплете докрай. Срещу правителството се води мръсна война, потвърди той прогнозата си от преди месеци.

Той разкри още как шефове на социологически агенции са му искали пари, за да вдигне рейтинга на партията му и да го донапомпва по медиите. "Атака" обаче имала устойчив електорат.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 7220 |19.02.2010 Цветанов: Всички знаят, че Хамстера е дясната ръка на Трактора . 51| 12643 |18.02.2010 Оставиха Алексей Петров в ареста, Хамстера излиза навън . 9| 5057 |18.02.2010 В. Сидеров: ДАНС повече е обслужвала Ал. Петров, отколкото обратното . 34| 6892 |14.02.2010 В. Сидеров: Костов да проговори за Трактора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads