Реклама / Ads
0| 9838 |31.10.2007 АКТУАЛНО

Защитни пирамиди церят болежки на изложението „Алея на здравето”

.
Чудодейни елексири, кедрови продукти, защитни пирамиди, дори и урок по медитация, това са само малка част от разнообразните продукти и услуги, които се предлагат на петдневното изложение в НДК, което се откри днес.
 

„Алея на здравето”и „Парад на шоколада” са лицето на Дванадесетото международно специализирано изложение-базар, стартиращо под надслов „Хармония  и здраве от природата” и ще продължи до 4 ноември. Изложението се организира от „Мирта - Медикус ЕООД – София” със съдействието на Министерство на здравеопазването на Република България, Национален център по опазване на общественото здраве, Национална браншова стопанска камара на търговците-дистрибутори на едро на лекарствени средства и медико-санитарни и билкови препарати. Основна цел на организаторите е  да постави едно ново отношение в публичното пространство към естествени форми за защита на здравето на човека в условията на съвременния свят.

Над 80 фирми предлагат разнообразие от природни продукти, билки, хранителни добавки, лечебни и екологични чисти храни, лекарствени и натурални продукти, растителни екстракти, натурални чайове, кислородни препарати, които въздействат срещу туморни образования, медни и пчелни продукти, както и лечебна и билкова козметика.

img_7879.jpg
снимка Вяра Йовева

„Свещеният корен от Сума” – златото на инките, притежаващ мощен кръвопречистващ ефект, Сибирският жен шен, както и най-мощният афродизиак „Огънят от Амазония” са част от екзотичните природни богатства, които човек е съумял да използва и които са достъпни за всеки на изложението.

Специални продукти от кедър могат да се открият на тазгодишното издание – от масла, брашна, семена, ядки до лъжици, възглавници, амулети. Многовековната практика показва, че редките, кедрови дървета, които все още се откриват в Сибир, имат изключителни биоенергийни и изцелителни свойства и силно  въздействат върху човешкия организъм.

Почитателите на нетрадиционната медицина могат да се лекуват със защитни пирамиди, които неутрализират геопатогенните лъчения, идващи от замърсената атмосфера и причиняват различни болести включително и рак. Умалените моделите на Хеопсовите пирамиди неутрализират лъченията по два начина: от разстояние или чрез докосване с ръка. Поставят се две пирамиди под леглото или там където стоите всеки ден, например върху бюрото, компютъра си или до фотьойла, до който гледате телевизия всеки ден. Те излъчват в атмосферата отрицателни йони, които са жизнено важни за здравето на човека. В природата тези йони се набавят от водопади, ултравиолетовите лъчи на слънцето или от гръмотевични бури. Цената на пирамидата е 7 лева.aleya_z.jpg

На щанда на асоциация „ Сахаджа йога- България” можете да се подложите на медитативни сеанси и лечебни терапии за издигане на енергийно си биополе, с което да подобрите състоянието на организма си.

Многофункционални масажори за 2000 евро, ви правят като нов и ако това не е достатъчно някои фирми предлагат безплатни терапии до края на настоящия месец.

Йочка  Димитрова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5554 |30.10.2007 ,,Пърпълно” шоу на софийска земя . 8| 6456 |29.10.2007 Ексцентричният Митьо Пищова не пропусна и тези избори . 0| 6223 |29.10.2007 Негово светейшество патриарх Максим навършва достолепните 93 години . 2| 15813 |27.10.2007 Избори или бране на гъби - всеки преценява сам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads