Реклама / Ads
102| 15586 |21.03.2013 ЪNDERGROUND

Гласувайте по съвест. Подготвят се убийства!*

.
На Парламентарните избори през месец май тази година България ще трябва да реши нещо много важно.
 
В каква държава искаме да живеем?

Единият вариант е: нормална Европейска държава, в която се спазва върховенството на закона, осигурява се спокойствие и сигурност за всички български граждани, нивото на комуникация и информиране е цивилизовано, обективно и зачитащо човешкото достойнство и граждански права.
Другият вариант е: мафия, престъпност, беззаконие, пошли и брутални “медии”, които се откриват и поддържат от хора-непрофесионалисти и купили си журналистически карти за параван на наглостта си. И се финансират от неясни източници или пък пределно ясни тъмни субекти, но считащи себе си за недосегаеми.
Защо ви пиша всичко това точно сега?

Защото днес в някои “медии” излезе информация, че НСО охранявала г-н Цветан Цветанов. Задават се въпроси, а също така се изразява становище, че тази охрана не е нужна и че това натоварва данъкоплатците. Срещат се и по-драстични коментари, които ще отминем с омерзение.

Обръщам се към гражданите на България като гражданин на тази държава и като свидетел по едно от знаковите дела срещу организираната престъпност, човек, който е запознат ОТБЛИЗО с опасностите, които води след себе си решението да се изправиш ОЧИ в ОЧИ с много опасни хора.

Опасност ИМА и то сериозна. Опасност за живота и здравето на бившия министър на МВР, за бившия премиер Бойко Борисов, за някои служители от МВР (и конкретно за служители на ГДБОП), както и за свидетелите по знаковите дела, особено три от тях!

И нека представителите на някои медии, които аз дълбоко НЕ УВАЖАВАМ да спрат със спекулациите и машинациите, да спрат да погазват  правата на голям брой български граждани, чиито живот наистина е застрашен! Това е не просто престъпление от тяхна страна, това противоречи на всякакви човешки и хуманни норми! Но от къде да се вземе човещина и морал при тези бледи подобия на хора?
Всички участници в събитията около разследванията и съдебните дела от последните 3-4 години, които са застанали на СТРАНАТА на ДЪРЖАВАТА, имат ПРАВО на ОХРАНА и на ЗАЩИТА! Тези хора са жертвали собствената си сигурност ИМЕННО в името на държавата и на всички нейни граждани!

А заплахата за живота и здравето им е напълно реална и ОСЕЗАЕМА! Аз мога да дам и конкретни сведения по този въпрос в най-близко време, разбира се най-напред пред компетентните органи.

И още нещо, понеже днес пресцентърът на Слави Бинев отново е разпратил информация за тяхно запитване до Главния прокурор на България във връзка с някаква предполагаема разработка “Будали”, в която фигурирали имената на някои журналисти и техните медии.
В запитването на ГОРД се изразява становище, че свободата на словото отново била застрашена.
Аз пък твърдя друго – тези медии, които се споменават в този материал ЗАСТРАШАВАТ свободата, сигурността, достойнството и живота на редица български граждани!

И в тази връзка се обръщам към Главния прокурор на България да бъдат предизвикани проверки на тези медии, на собствениците им, на източниците на финансиране, както и на източниците им на манипулативна, лъжлива и фалшифицирана “секретна” информация!

Ако някои маши на мафията си мислят, че ще могат безнаказано и всемогъщо да продължават да газят човешките права на неудобните за тях хора, горчиво се лъжат! След като тези хора веднъж са ДРЪЗНАЛИ да застанат срещу бетонната стена на престъпността, изграждана 20 и повече години, те няма да спрат точно сега.

Освен, ако не им бъде ОТНЕТ живота!

Нека се има предвид, че освен политиците и служителите, за които споменах по-горе, голяма опасност има за всички свидетели по съдебните процеси, повечето от които не познавам, но за трима от тях съм сигурна, че са особено МРАЗЕНИ от подсъдимите и денонощно им се “крои шапката” и те са: Георги Цветанов, Донка Митева и Иванка Славчева.

Прочетете едно интервю, направено от една шизофренична особа, провъзгласила себе си за “журналист” и, ако можете да четете между редовете, ще разберете за какво ви говоря! Там фигурират трите имена на свидетелите, сещате ли се за какво иде реч?

Бог да пази България!

А България да пази гражданите си!
А гражданите и да бъдат единни и солидарни, защото никой не е застрахован срещу ЗЛОТО! То утре може да почука и на вашата врата.

Иванка Славчева
“Клуб Истина”

 

* Заглавието е на редакцията

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 19191 |16.03.2013 Наглост на N-та степен! . 12| 18761 |14.03.2013 Брендо и Трактора като Том и Джери – гонка до дупка . 10| 22090 |10.03.2013 Секретна заповед в МВР вади 5000 души от системата . 19| 13583 |06.03.2013 Отвличане. Кошмарът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads