Реклама / Ads
69| 9279 |28.04.2011 ПОЛИТИКА

М. Димитров: Щеше ли Надя 5 месеца да обикаля села и паланки?!

.
Мартин Димитров
И Дева Мария да бяхме вдигнали, щеше да е пълно с компромати; Тицин да се държи възпитано; Костов и Надежда делиха СДС; Р. Христов трябва да спре Големия шлем, който ни натресе Първанов, докато ловуваше; Ваньо Шарков е за здравен министър, но не го давам сега.
 

Едната ни възможна синя кандидатура, Найден Зеленогорски, обяви, че иска да става кмет на Плевен, Ваньо Шарков по-скоро става за министър на здравеопазването, а Надя не може като евродепутат 5 месеца да обикаля села и паланки
, обяви по НТВ лидерът на СДС Мартин Димитров. Сега сме краят на април, изборите са през октомври, а на терена няма сериозни играчи, констатира той и попита къде са кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Ваньо Шарков сега не го давам за здравен министър, и да го искат, той е за бъдещо дясно правителство, каза Димитров и добави, че сините имали кадри повече от другите партии. Няма нужда на този етап кандидатът да е суперпопулярен. Румен Христов е сериозен и борец. Първанов, докато ловуваше по архари и други, ни натресе Големия шлем, констатира Димитров. Христов не ми е бил най-удобен, два пъти ми е бил опонент на избори, но е най-подходящ, каза той. Този човек може да отиде и на балотаж, но добрият резултат е да получим по-добър резултат от този на миналите избори.

И Дева Мария да бяхме вдигнали, щеше да е пълно с компромати, а по-важно е какво очакваме от бъдещия президент, отсече лидерът на СДС. Румен Христов започвал да обикаля страната и да си прави кампанията. Светослав Малинов също щял да си я прави и после двамата да отидат на вътрешни избори.

Правя много сериозна забележка на Тицин - да се държи възпитано; може да има конкурения между приятели, коментира Димитров противоречията между десните. ДСБ щели още по-наострено да се хвърлят в битката, ако в нея участвала Надежда Михайлова. Двамата с Костов делиха СДС, поясни той.

Р. Христов трябва да спре Големия шлем; ролята на президента е да прави контакти, а не да ходи на лов и да прави тайни договорки. Приказките за уговорени мачове са нелепи твърдения, увери той и каза, че уговорен мач щеше да е онова, което искал Костов - за ДСБ кандидатурата за президент, за СДС - кметската. Нямало топла връзка с ДПС, увери той. Няма да ходим да преговаряме, няма да искаме подкрепа, но ще кажем на всички граждани в България да гласуват за нашия кандидат; ако искат, не можем да ги спрем, коментира завоалирано той въпроса за подкрепата на ДПС.

Не можем да контролираме он-лайн вота, никакви такива работи няма да правим, каза Димитров. Ако хората гласуват физически, това ще ги запали и за истинските избори, заключи лидерът на СДС.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 7802 |24.04.2011 Б. Димитров: В политиката са най-големите манипулации; Левски е най-успешният политик . 30| 6535 |10.04.2011 М. Димитров: Борисов използва Трайков за Белене, за да не носи отговорност . 35| 5896 |03.04.2011 М. Димитров: СДС е дясната алтернатива за България . 131| 7884 |28.02.2011 М. Димитров: ГЕРБ, БСП и Първанов са се хванали за ръчичка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads