Реклама / Ads
100| 8598 |14.04.2013 НОВИНИ

Слави Бинев се изпокара в ефир с Люба Кулезич

.
Водещата на “На светло” по Нова телевизия Люба Кулезич успя да вбеси още с първите си въпроси Слави Бинев – съпредседател на коалиция “ГОРДА България”.
 

Споменаването на името на Алексей Петров като коалиционен партньор разяри Бинев. “С Алексей Петров не сме в коалиция и вие го знаете прекрасно”, каза той.“Дръжте се естествено и всичко ще мине нормално. Няма да боли”, заяви архонтът. На което Кулезич се учуди: “Няма ли да ме биете”.

Бинев заподозря водещата, че се подиграва с хората, които се самозапалиха. Той стигна и по-далеч: “Аз ви подозирах, че ще се държите като адвокат на правителството”. “На кое правителство?”, контрира го водещата.

“Не мога да се боря с вас по интелигентност, г-н Бинев”, изчетка го тя, на което пък евродепутатът отвърна скромно: “Е, чак толкова...”

Въпросът дали Алексей Петров доминира партия “Свободен народ”, която е партньор на ГОРД, вбеси Бинев. Той заяви, че партията не е собственост с нотариален акт на подсъдимия по делото “Октопод”.

Бинев се ядоса и от въпроса за участието на скандалния Ефрем Моллов – радетел за обособяване на помашко малцинство, в листата на коалиция. “Той потвърди, че е патриот и иска да се промени”, заяви Бинев и поясни, че присъствието на този човек било гаранция за етническия мир. И отново заподозря Кулезич, че разпалва нетолерантността на хората. “Някой ви е казал или ви е внушил да го направите” – коментира той въпроса на водещата, с който тя просто целеше да изясни темата.

След това Бинев нападна и Михаил Константинов, който според него правел непозволени внушения. Водещата му припомни, че професорът подаде оставка от “Информационно обслужване” и вече свободно може да изказва мнението си.

Според Бинев, всеки заслужавал втори шанс. Дори и водещата, която като млада била член на БКП, пък после си променила политическите виждания. “Вие, г-жо Кулезич, бивша комунистка”, обърна се той към нея.

Тя, обаче, не му остана длъжна и посочи, че Бинев е бил наречен от “Уикилийкс” “мутра”. “Това е истинската диктатура”, заяви му тя и каза, че агресивният му тон и нападките срещу предишното правителство карат хората да го подозират в лични отношения.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5515 |12.04.2013 Здравето изпокара политици . 45| 9508 |09.04.2013 Ж. Ганчев за С. Диков: Абе, тикво!; за Слави: Селянин от Плевенско! . 31| 6983 |01.04.2013 Сл. Бинев: Не съм с Алексей Петров, засвободата съм! . 62| 6688 |28.03.2013 Изпокараха се в Движението на Кунева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads