Реклама / Ads
37| 12366 |26.06.2012 ЪNDERGROUND

Георги Г.: Ще свидетелствам срещу „Октопода”!

.
Здравейте! Чрез вашия сайт искам да изразя мнение, почиващо на факти и свидетелства, във връзка с нашумялото дело "Октопод". Запознат съм с редица обстоятелства, случки и участници в това знаково дело - знаково в два аспекта - от неговия финален резултат ще зависи дали България ще осъществи успешен старт на борбата с организираната престъпност; от неговия финален резултат ще зависят с
 
Първо - обръщам се към свидетеля Пламен Устинов - гледах го тази

сутрин (в неделя) в предаване по TV7 - г-н Устинов, не се отказвайте, не се отчайвайте, не сте сам! Предстои появата на още свидетели по това дело и истината рано или късно ще излезе наяве! Аз Ви подкрепям изцяло!
Възнамерявам скоро да участвам в телевизионно предаване, след което ще дам показания пред разследващите органи срещу главния обвиняем в делото. Ще разберете, че не сте сам, че много хора Ви вярват и подкрепят.. Само трябва да устоите на натиска!
Обръщам се към Министъра на МВР - г-н Министър, пазете свидетелите, осигурете им защита и се погрижете за сигурността и спокойствието на семействата им! Това е Ваш ангажимент! Не ме карайте да си мисля, че започвате да давате назад по този случай, постъпвайки така, че да се лишите от ключови свидетели!
Второ - апелирам към разследване дейността на следните медии и
журналисти, обслужващи мафията в лицето на Алексей Петров и неговия антураж:
Кристина Патрашкова и Явор Дачков - в-к "Галерия" ( плюс Недялко
Недялков - поне доскоро беше "в играта")
Илияна Беновска - Радио К2
М.М., С.Д., Л.М. (съкр. ред.) - Канал3
Вестник "Свободен народ"
За тези медии и журналисти имам наблюдения и преки впечатления за
контактите им с Алексей Петров и за поръчковата журналистика, която правят по негово нареждане и срещу добро заплащане (при някои от тях чрез фиктивен "кредит", който никога не връщат, а други вършат работа "на парче" и им се заплаща срещу конкретен акт).
Можете да обърнете внимание и на "Нова телевизия" и един от водещите там - Милен Цветков! За тази телевизия нямам преки свидетелства, а само косвени намеци, за "наши" хора в редиците на тази телевизия.......
Трето - от редиците на МВР, Следствието и ДАНС има теч на информация!
Имайте предвид, че записите от СРС-та преди да достигнат до органите, вече са станали достояние на "отсрещния лагер"!!!Това е една много важна подробност! Някои от ходовете на органите на разследването се знаят предварително от страна на подсъдимите, благодарение на "услужливи" служители на различни нива, които извършват престъпления по служба - тези служители вършат това поради алчност и заради добро заплащане, но в повечето случаи става въпрос за зависимости, за компрометираща информация, с която разполагат престъпните среди и при нужда я използват срещу "непослушния" служител!
Арсеналът от компромати, с който разполагат някои престъпници е
грандиозен и дава основание за песимизъм по отношение на завършека не само на това дело, а и на редица други важни и заплетени дела, свързани с организираната престъпност.
Засега свършвам с изявлението си. Мисля, че като начало е достатъчен
този материал.
Следващите си свидетелства ще дам пред компетентните органи като се надявам, че ще успеят да съхранят живота и здравето ми, защото всеки свидетел срещу мафията е потенциална мишена и бъдещ труп! Надявам се и че хората, захванали се с тази "убийствена" справедливост предварително са били наясно с какво се захващат и че са готови да докарат нещата докрай! Искам да им дам сили и да им кажа:
Дръжте се! Идва подкрепление! Заедно ще успеем! В противен случай не само ние, а целият ни народ и цялата ни държава ще "издъхнат" позорно в пипалата на "Октопода", изсмукани до последната капка кръв!


С уважение:
Георги. Г.

 

П.П. Писмото е получено на редакционната поща в неделя, 24 юни 2012 г. Подписано е и има електронен адрес, от който е изпратено. Изразените становища и мнение в него са лични и за тях отговорност носи изцяло авторът.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 67| 15401 |06.10.2011 Георги Първанов - Кръстник или Президент? . 17| 15671 |01.07.2011 Разпитват Сумиста за убийството на Георги Илиев . 42| 15728 |18.03.2011 Разследват Октопода за екзекуцията на Георги Стоев . 28| 60908 |04.01.2011 Георги Илиев е убиецът на Мето Илиенски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads